Hae yritystietoa Yritystele.fi:n koko sisällöstä tai tarkenna hakuasi valikon hakualueilla.

Nousiaisten Kebab Pizzeria

Huom! Esitämme yrityksen Nousiaisten Kebab Pizzeria tiivistetyt tietosisällöt m.yritystele.fi-sivustolla. Yrityksen Nousiaisten Kebab Pizzeria laajemmat tietosisällöt löytyvät www.yritystele.fi-sivustolta. Täältä voit siirtyä sinne »


Yhteystiedot - Nousiaisten Kebab Pizzeria

  • Nimi

    Nousiaisten Kebab Pizzeria

  • Käyntiosoite

    Nummentie 5 NOUSIAINEN

  • Postiosoite

    Nummentie 5 21270 NOUSIAINEN

  • TOL-2008-toimialaluokitus

    Ravintolat [56101]

  • Yrityksen sijainti

    Nousiainen


Taloustiedot - Nousiaisten Kebab Pizzeria

  • Virallinen toiminimi

    Nousiaisten Kebab Pizzeria

  • Y-tunnus

    29940848

  • Yritysmuoto

    Yksityinen elinkeinonharjoittaja

  • Tila

    Aktiivinen

  • Perustettu

    10.04.2019

  • Kotipaikka

    TURKU

  • Kieli

    suomi

  • Toimipaikka

    Päätoimipaikka

  • Tiedot tarkastettu

    Pvm: 15.01.2021 Klo: 06:01


Aputoiminimet - Nousiaisten Kebab Pizzeria

Yrityksellä Nousiaisten Kebab Pizzeria ei ole aputoiminimiä.


Rinnakkaistoiminimet - Nousiaisten Kebab Pizzeria

Yrityksellä Nousiaisten Kebab Pizzeria ei ole rinnakkaistoiminimiä.


Rekisterit - Nousiaisten Kebab Pizzeria

  • Arvonlisäverorekisteri

    Kyllä

  • Ennakkoperintärekisteri

    Kyllä

  • Kaupparekisteri

    Kyllä


Vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat - Nousiaisten Kebab Pizzeria

  • elinkeinonharjoittaja

    Sabah Saleh Aziz Palani


Tilikaudet - Nousiaisten Kebab Pizzeria

Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä. Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat.

Yrityksen Nousiaisten Kebab Pizzeria tilinpäätöstietoja ei ole saatavilla.


Sisällön avaintermit

kotipaikka, käyntiosoite, perustettu, postiosoite, tol-2008-toimialaluokitus, tila, y-tunnus, yrityksen sijainti, yritysmuoto, kieli, nimi, rekisterit, tiedot tarkastettu, toiminimi, toimipaikka, vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat