PIZZON OY
Huom! Esitämme yrityksen PIZZON OY tiivistetyt tietosisällöt m.yritystele.fi-sivustolla. Yrityksen PIZZON OY laajemmat tietosisällöt löytyvät www.yritystele.fi-sivustolta. Täältä voit siirtyä sinne »
Yhteystiedot - PIZZON OY
Nimi
PIZZON OY
Käyntiosoite
Skåldön Laituritie 15 B TAMMISAARI
Postiosoite
Skåldön Laituritie 15 B 10600 TAMMISAARI
TOL-2008-toimialaluokitus
Ravintolat [56101]
Yrityksen sijainti
Raasepori
Taloustiedot - PIZZON OY
Virallinen toiminimi
PIZZON OY
Y-tunnus
29942317
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Tila
Aktiivinen
Perustettu
25.04.2019
Kotipaikka
RAASEPORI
Kieli
suomi
Toimipaikka
Päätoimipaikka
Tiedot tarkastettu
Pvm: 21.02.2024 Klo: 06:02
Aputoiminimet - PIZZON OY
- Your Local Pizza
- Your Local Pizza, YLP!
Rinnakkaistoiminimet - PIZZON OY
- PIZZON LTD
Rekisterit - PIZZON OY
Arvonlisäverorekisteri
Kyllä
Ennakkoperintärekisteri
Kyllä
Kaupparekisteri
Kyllä
Työnantajarekisteri
Kyllä
Vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat - PIZZON OY
-
varsinainen jäsen
Nick Peter Victorzon
-
varajäsen
Peik Emil Victorzon
Tilikaudet - PIZZON OY
Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä. Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat.
Tilikausi 12/2023 (1)
Liikevaihto
429 000,00 EUR
+16,9 %:n muutos edelliseen tilikauteen verrattuna
Liikevoitto
+2 000,00 EUR
Liikevoitto on 0,5 % liikevaihdosta
Nettotulos
-4 000,00 EUR
Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti laskettuna. Liikevoitto on kirjanpidollinen termi, jolla tarkoitetaan tuloslaskelman erää, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta muuttuvat kulut ja kiinteät kulut sekä poistot. Nettotulos on yrityksen tulos verojen jälkeen, ennen tilinpäätössiirtoja.
Sisällön avaintermit
kotipaikka, käyntiosoite, perustettu, postiosoite, tol-2008-toimialaluokitus, tila, y-tunnus, yrityksen sijainti, yritysmuoto, aputoiminimet, kieli, nimi, rekisterit, rinnakkaistoiminimet, tiedot tarkastettu, tilikaudet, toiminimi, toimipaikka, vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat