RSOfood Oy
Huom! Esitämme yrityksen RSOfood Oy tiivistetyt tietosisällöt m.yritystele.fi-sivustolla. Yrityksen RSOfood Oy laajemmat tietosisällöt löytyvät www.yritystele.fi-sivustolta. Täältä voit siirtyä sinne »
Yhteystiedot - RSOfood Oy
Nimi
RSOfood Oy
Käyntiosoite
Katinhännäntie 541 LOIMAA
Postiosoite
Katinhännäntie 541 32200 LOIMAA
Puhelin
050-5178974
TOL-2008-toimialaluokitus
Kahvila-ravintolat [56102]
Yrityksen sijainti
Loimaa
Taloustiedot - RSOfood Oy
Virallinen toiminimi
RSOfood Oy
Y-tunnus
32183219
Yritysmuoto
Osakeyhtiö
Tila
Aktiivinen
Perustettu
29.06.2021
Kotipaikka
LOIMAA
Kieli
suomi
Toimipaikka
Päätoimipaikka
Tiedot tarkastettu
Pvm: 15.11.2024 Klo: 05:11
Aputoiminimet - RSOfood Oy
Yrityksellä RSOfood Oy ei ole aputoiminimiä.
Rinnakkaistoiminimet - RSOfood Oy
Yrityksellä RSOfood Oy ei ole rinnakkaistoiminimiä.
Rekisterit - RSOfood Oy
Arvonlisäverorekisteri
Kyllä
Kaupparekisteri
Kyllä
Työnantajarekisteri
Kyllä
Vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat - RSOfood Oy
-
toimitusjohtaja
Riikka Susanna Ollila
-
varsinainen jäsen
Riikka Susanna Ollila
-
varajäsen
Emma Susanna Pakkanen
Tilikaudet - RSOfood Oy
Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä. Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat.
Tilikausi 12/2023 (1)
Liikevoitto
+32 000,00 EUR
Liikevoitto on 0,0 % liikevaihdosta
Nettotulos
+25 000,00 EUR
Nettotulos on 0,0 % liikevaihdosta
Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua määrää kirjanpitolain mukaisesti laskettuna. Liikevoitto on kirjanpidollinen termi, jolla tarkoitetaan tuloslaskelman erää, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta muuttuvat kulut ja kiinteät kulut sekä poistot. Nettotulos on yrityksen tulos verojen jälkeen, ennen tilinpäätössiirtoja.
Sisällön avaintermit
kotipaikka, käyntiosoite, perustettu, postiosoite, puhelin, tol-2008-toimialaluokitus, tila, y-tunnus, yrityksen sijainti, yritysmuoto, kieli, nimi, rekisterit, tiedot tarkastettu, tilikaudet, toiminimi, toimipaikka, vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat